Produkter for esco europeisk salt (5)

Hvitløkssalt

Hvitløkssalt

Brukes til forberedelse av salater, forretter, supper, andre lunsjretter. Proteiner (g / 100g): 9,5 Fett (g / 100g): 0,0 Karbohydrater (g / 100g): 3,0 Energiverdi (kcal / 100g): 50
Salt med Fucus 100g

Salt med Fucus 100g

En balansert blanding av fint malt salt og tørket fucus-pulver, beregnet for daglig bruk i stedet for tradisjonelt salt. Det inneholder ikke smakforsterkere, kjemiske tilsetningsstoffer eller gluten. Å erstatte tradisjonelt salt med vårt Tangsalt vil gjøre smaken av maten lysere, redusere mengden natrium du inntar, hjelpe til med å gjenopprette kalium-natrium balansen i kroppen, og kompensere for jodmangel. Det anbefales å salte maten rett før den spises. Dette gjør at man bevarer maksimalt av mikro- og makroelementene som finnes i tang. Vekt: 100 g
Salt med Laminaria 100g

Salt med Laminaria 100g

En balansert blanding av fint malt salt og tørket laminariapulver, beregnet for daglig bruk i stedet for tradisjonelt salt. Det inneholder ikke smakforsterkere, kjemiske tilsetningsstoffer eller gluten. Å erstatte tradisjonelt salt med vårt Tangsalt vil gjøre smaken av maten lysere, redusere mengden natrium du inntar, hjelpe til med å gjenopprette kalium-natrium balansen i kroppen, og kompensere for jodmangel. Det anbefales å salte maten rett før den spises. Dette gjør at man bevarer maksimalt av mikro- og makroelementene som finnes i tang. Vekt: 100 g
Malt allehånde - Saltbøsse

Malt allehånde - Saltbøsse

Kvernet allehånde er 100% premium pepper, uten tilsetningsstoffer. Tilsett allehånde pulver kun i deig til bakverk (pepperkaker, småkaker, muffins) som en av komponentene i krydderblandinger. Også tilsatt i drikker: kaffe, gløgg eller te. Praktisk lokk - dispenser. Bruk til Bruk til å lage pasta, supper, kjøtt- og fiskeretter, viltretter, basis for saus, baking. Næringsverdi per 100 gr. Karbohydrater (g / 100g)… 6,0 Fett (g / 100g)… 8,5 Proteiner (g / 100g)… 51 Energiverdi (kcal / 100g)… 300
Havremel 350g

Havremel 350g

Havremel er et godt valg for baking. De mest populære rettene er havrekjeks og pannekaker. Ernæringsfysiologer mener at havre er sunnere enn andre kornsorter. Når havremel tilsettes bakervarer, blir de mer luftige og smuldrete, så dette melet kan fungere som en erstatning for hvetemel. Maling med steiner gjør at vi kan bevare den naturlige balanserte sammensetningen av korn, noe som gjør det mulig å senke glykemisk indeks, en viktig indikator for de som bryr seg om helsen sin. Vekt: 350 g